Tietokeskus

Ohje

Mitä tapahtuu, jos muutan lomaketta vahvistuksen jälkeen?

Jos muutat Papiston tietolomakkeen tietoja vahvistuksen jälkeen, päivitetty versio lähetetään automaattisesti uudelleen tarkistettavaksi.

Uuden päätöksen tekemiseen asti seuraavat ovat tilapäisesti poissa käytöstä:

  • vahvistetun papiston merkki
  • näkyminen papiston hakemistossa
  • papiston hallintapaneeli

Muuta lomakkeen tietoja vahvistuksen jälkeen vain silloin, kun päivitys on todella tarpeen.